Glaveral (omeprazol)

Glaveral (omeprazol)

Kapsula me veshje enterike 20mg, kuti x 14 Indikacioni • Ulcer duodenale. Ulcer beninje gastrike. • Ne kombinim me regjime…
Glorixone (ceftriaxone) 1g

Glorixone (ceftriaxone) 1g

Pluhur dhe solvent per tretesire per injeksion Indikacioni • Pneumonia • Septicemia • Meningitis • Infeksion i kockave, lekures dhe…
Forterra (ciprofloxacin)

Forterra (ciprofloxacin)

Tableta te veshura 500mg, kuti x 10 Indikacioni • Infeksione te rrugeve te poshtme respiratore. • Infeksione te lekures dhe…
Helpoderm

Helpoderm

(betamethasone dipropionate) 0.05%, Krem per perdorim te jashtem Indikacioni • Per trajtimin e ekzemave tek femijet dhe te rriturit, perfshire…
Zithroxyn (azithromycin)

Zithroxyn (azithromycin)

Tableta te veshura 500mg, kuti x 3 Indikacioni • Infeksione te traktit te siperm respirator: sinusitis, faringitis, tonsilitis • Otitis…
Telarix (cetirizine)

Telarix (cetirizine)

Tableta te veshura l0mg, kuti x 20 Indikacioni • Lehtesimin e simptomave nazale dhe okulare te rinitit alergjik sezonal •…
Abrobion (ambroxol)

Abrobion (ambroxol)

Shurup 30mg/5mi-125ml Indikacioni • Hollimin e mukusit ne bronke, ne rast te problemeve respiratore akute dhe kronike (bronkit, emfizema, trakeo-bronkit,…
Titus (lorazepam)

Titus (lorazepam)

Tableta 1 mg, 2.5mg, kuti x 20 Indikacioni • Per paramjekim paraanestezise. • Per trajtimin e rregullimit te ankthit, per…
Inestom (levocarnitine)

Inestom (levocarnitine)

Tretesire per injeksion 1g/5 ml, kuti x 1 ampule Indikacioni • Per trajtimin e mungeses primare dhe sekondare te karnitines…
Ptinolin (ranitidine)

Ptinolin (ranitidine)

Tretesire per injeksion 50mg/2ml, kuti x 5 ampula Indikacioni • Per trajtimin e patologjive hipersekretore tek pacientet e hospitalizuar apo…
Vurdon (diklofenak natrium)

Vurdon (diklofenak natrium)

Tetesire per injeksion, ampula 75mg/3ml, kuti x 5 Indikacioni • Artropati inflamatore kronike (artrit reumatoid, psoriatik, spondiliti ankilozant). • Artropati…
Vurdon ( diclofenac natrium)

Vurdon ( diclofenac natrium)

Tableta te veshura me clirim te ngadalte 100 mg, kuti x 30 Indikacioni • Artropati inflamatore kronike (artrit reumatoid, psoriatik,…
Vurdon ( diclofenac natrium) 1%

Vurdon ( diclofenac natrium) 1%

Xhel 1%-25 gr,100gr per perdorim te jashtem ne lekure. Indikacioni Per trajtim lokal te inflamacionit traumatik te tendinave, ligamenteve, muskujve,…
Biosonide

Biosonide

BIOSONIDE (budesonide). 0.5mg/2ml, kuti x 20 ampula 2 ml 1mg/2ml, kuti x 20 ampula 2 ml Indikacioni Terapeutik Asme bronkiale…
Helpogen

Helpogen

Betametason dhe gentamicin Indikacione: • Inflamacione të lëkurës si ekzema, psoriasis dhe dermatite që janë infektuar. • Skuqje, irritime, kruarje…

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  | 

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania, gjithmone te perkushtuar per te ofruar produkte dhe sherbime sa me cilesore, me nje game te gjere te produkteve farmaceutike dhe perfaqesi e shume brandeve te njohura.

 (+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Oraret e farmacive tona

E Hene - E Diel
8:00 to 00:00

Qendro ne kontakt