SOLUCION EMERGJENCE PER DJEGIET

SOLUCION EMERGJENCE PER DJEGIET

Eshte nje produkt steril, i jashtezakonshem , hidroxheli qe siguron mbrojtjen fizike thelbesore qe nevojitet me urgjence kur dikush digjet…
Burnshield hydrogel

Burnshield hydrogel

Hidroxhel eshte produkt steril, qe perthith dhe shperndan nxehtesine per te minimizuar demtimin nga djegia. Nuk ngjit ne plage, ka…

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  | 

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania, gjithmone te perkushtuar per te ofruar produkte dhe sherbime sa me cilesore, me nje game te gjere te produkteve farmaceutike dhe perfaqesi e shume brandeve te njohura.

 (+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Oraret e farmacive tona

E Hene - E Diel
8:00 to 00:00

Qendro ne kontakt