Karta e Klientit

Karta e klientit eshte e vlefshme per te gjithe rrjetin e farmacive "Farma Net Albania".

Vlera e perfitimi tuaj vjen vetem duke u rritur. Cdo vlere e blerjeve tuaja i shtohet ne menyre automatike kartes tuaj, deri ne arritjen e vleres maksimale prej 

240.000 Lek, ku aplikimi i zbritjes me 8% do te mbetet i pandryshueshem per aq kohe sa ju do te jeni kliente te rrjetit farmaceutik Farma Net Albania.

Per cdo vlere tjeter te arritur, sipas tabeles analitike sistemi do te aplikoje zbritjen perkatese.

Vlera minimale mbi te cilen do te aplikohet zbritje eshte 1.000 Leke.

Nese blerja eshte me vlere me pak se 1.000 Lek, kjo vlere i shtohet vleres totale te kartes suaj, per te arritur vlerat ku aplikohet zbritja.

Vlera e xhiros e akumuluar (Leke)

Zbritja

       1,000  

 -

           40,000

5%

     40,001

 -

           80,000

5.50%

     80,001

 -

         120,000

6%

   120,001

 -

         160,000

6.50%

   160,001

 -

         200,000

7%

   200,001

 -

         240,000

7.50%

 Mbi 240,000

8%

 

 


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  | 

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania, gjithmone te perkushtuar per te ofruar produkte dhe sherbime sa me cilesore, me nje game te gjere te produkteve farmaceutike dhe perfaqesi e shume brandeve te njohura.

 (+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Oraret e farmacive tona

E Hene - E Diel
8:00 to 00:00

Qendro ne kontakt