Buckle Template

Inspiring Better Health

Farma Net Albania, gjithmone te perkushtuar per te ofruar produkte dhe sherbime sa me cilesore, me nje game te gjere te produkteve farmaceutike dhe perfaqesi e shume brandeve te njohura.

Produkte Cilesore
Produkte Cilesore dhe pergjegjesi ne cdo proces pune
Staf i kualifikuar
Trajnimi i stafit është thelbësor për biznesin tonë
Kenaqesia e konsumatoreve
Kenaqesia e konsumatoreve
Slider
Computer person

Katalogu yne

Shkarko katalogun tone ne format PDF, per te pare produktet tona

Ne kete katalog do te gjeni te gjitha produktet qe Farma Net Albania importon dhe shperndan ne te gjitha farmacite ne Shqiperi. Produktet jane te brandeve nga me te miret duke filluar nga produktet Angleze si RB, Nutrigen...e deri tek ato Greke e Italiane si PowerHealth, Pharmaline, Help (Gr)... 
Perseri ke djegie stomaku?!

Provo GAVISCON

Qeteson djegien e stomakut ne 3 minuta dhe ky efekt zgjat deri ne 4 ore.
Trajtim per simptomat e refluksit gastro-ezofageal

Kliko per te pare spotin promocional - 0:20

Ne kujdesemi per klientet tane

Karta e Klientit

Ne kemi krijuar Karten e Klientit per te ofruar me shume mundesi sherbimi dhe perfitimi
0
Kliente FNA
0
Produkte
0
Farmaci
Business Woman

Partneret tane

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Client 11
Client 12

Qendro ne kontakt

Regjistrohu per te marre ofertat apo te rejat me te fundit nga Farma Net Albania

Puno me ne

Nese ke deshire te punosh prane Farma Net Albania, duhet vetem te plotesosh formatin per te marre nje kontakt.

E-mail

info@farma-net.com

Tel

+355 (0) 44 504724

Website

www.farma-net.com

Adresa

Rr. “Siri Kodra”, Nr. 8/660, Kat 1, Tirana, Albania

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  | 

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania, gjithmone te perkushtuar per te ofruar produkte dhe sherbime sa me cilesore, me nje game te gjere te produkteve farmaceutike dhe perfaqesi e shume brandeve te njohura.

 (+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Oraret e farmacive tona

E Hene - E Diel
8:00 to 00:00

Qendro ne kontakt