Terproline Contour Eyes & Lips 15ml

Terproline Contour Eyes & Lips 15ml

Krem qe permireson ne menyre te dukshme cilesine estetike te lekures rreth syve dhe gojes, duke rritur elasticitetin dhe tonin. Zvogelon thellesine dhe vizibilitetin e qeskave poshte syve. Keshillohet gjithashtu per tu perdorur para dhe pas procedurave specifike kozmetike, para dhe pas trajtimit me Alfa-Hidroksi (AHA), lazer ne zonen periokulare dhe periorale.

Perdorimi:

Te aplikohet ne mengjes dhe ne mbremje ne lekure te pastruar ne zonat e mimikes.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected