Lactavin

Lactavin

Vitavin lactavin pasuron qumështin e  gjirit me lëndë ushqyese si:  vaj peshku, 11 vitamina, 8 minerale, 18 aminaocide dhe fibra. Ky suplement do të ndihmojë organizmin e nënës të rikuperohet sa më shpejt pas lindjes dhe të plotësojë nevojat e bebit.

 

Përgatitja:  1 luge mase 20 g pluhur Lactavin, 1 kubik akulli, ndonjë frut sezonal dhe një gotë ujë ose qumësht të ftohtë.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected