Nutrigen Babytamin

Nutrigen Babytamin

Suplement me 13 vitamina dhe 6 minerale në trajtë pikash per të ndihmuar bebet në rritjen dhe zhvillimin e shpejtë të kockave,  muskujve, gjakut dhe trurit. Nuk përmban sheqer , konservantë,  ngjyrues , dhe aromatizues artificial.

 

Përdorimi për fëmijet 0-12 muajsh : 12 pika në ditë.

Mund të përzihet me ujë, qumësht, lëng frutash.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected