Nutrigen Supra

Nutrigen Supra

Nutrigen Supra Maxivitamin & Maximineral Shurup përmban 13 vitamina dhe 10 minerale. Përdorimi Foshnjat 6-12 muajsh : 5 ml/ditë (…
Ferromixin Sprinkles

Ferromixin Sprinkles

Shtesë ushqimore me përmbajtje hekuri, acidi folik, vitaminë A, vitaminë C dhe Zink. Gjenerata e re e suplementit të hekurit…
Nutrigen Babytamin

Nutrigen Babytamin

Suplement me 13 vitamina dhe 6 minerale në trajtë pikash per të ndihmuar bebet në rritjen dhe zhvillimin e shpejtë…
Nutrigen Omega

Nutrigen Omega

Suplement ushqimor me përmbajtje të lartë të vajit të peshkut në DHA dhe EPA hipoalergjik dhe i purifikuar. Përmban 4…
Nutrigen Bonidenti

Nutrigen Bonidenti

Përmban vitaminë D 400 UI dhe fluor për të përmbushur nevojat ditore të foshnjave për rritjen normale të dhëmbëve dhe…
Nutrigen Growmega

Nutrigen Growmega

Suplement ushqimor me përmbajtje të vajit të peshkut ,L- argininës, zinkut, vitaminës A, vitaminës D dhe vitaminës K. Kontribuon në…
Lactavin

Lactavin

Vitavin lactavin pasuron qumështin e gjirit me lëndë ushqyese si: vaj peshku, 11 vitamina, 8 minerale, 18 aminaocide dhe fibra.…

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected