Minotrex 100 mg Kapsula

Minotrex 100 mg Kapsula

Minocycline Minotrex eshte nje medikament ne forme farmaceutike kapsule qe permban si iende vepruese minocycline hydrochloride (equivalente me 100 mg…
Cicloviral 50 mg/g Krem

Cicloviral 50 mg/g Krem

Aciclovir CICLOVIRAL Krem eshte nje produkt medicinal per aplikim ne lekure. Indikacioni: Perdoret per trajtimin e lezioneve te herpesit labial…
Paramolan, 500 mg, Tableta

Paramolan, 500 mg, Tableta

Tableta qe permbajne 500 mg paracetamol per 1 tablete Indikacioni: 1. per trajtimin e dhimbjeve te lehta-moderuara, dhimbjet e fytit…
Paramolan C

Paramolan C

Pluhur per tretesire orale PARAMOLAN C eshte nje medikament analgjezik (lehteson dhimbjet) dhe antipiretik (ul temperature e trupit), i disponueshem…
Paramolan (Paracetamol)

Paramolan (Paracetamol)

Shurup Indikacioni: 1. per trajtimin e dhimbjeve te lehta-moderuara, dhimbjet e fytit (me perjashtim te tonsilitit) si dhe dhimbjet e…

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected