Helpogen

Helpogen

Betametason dhe gentamicin

 

Indikacione:

Inflamacione të lëkurës si ekzema, psoriasis dhe dermatite që janë infektuar.

Skuqje, irritime, kruarje me natyrë alergjike me tendencë për infeksion.

 

Mënyra e përdorimit: 2-3 herë në ditë aplikim në zonën e prekur, për 5-7 ditë. (Konsultohuni me mjekun).

 

Kundërindikacionet: varicela (lija e dhënve), herpes simplex ose infeksone të tjera virale.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected