Vurdon (diklofenak natrium)

Vurdon (diklofenak natrium)

Tetesire per injeksion, ampula 75mg/3ml, kuti x 5

Indikacioni

  Artropati inflamatore kronike (artrit reumatoid, psoriatik, spondiliti ankilozant).

  Artropati degjenerative te artikulacioneve periferike dhe shtylles kurizore.

  Artriti si rezultat i depozitimit te kristaleve.

  Ataku akut i podagres dhe pseudopodagres (periarthritis, tendinitis).

  Crregullime muskulo-skeletike akute (periarthrit, tendintis, trauma).

  Dismenorre primare, Atak migrenoz, Kolika uroterale.

  Trajtimin dhe parandalimin e dhimbjeve post-operatore ne gjendje spitalore.

 

Menyra e perdorimi: 1 ampule ne dite. Ne raste te vecanta mund te jepen 2 ampula ne dite ne ane te ndryshme te muskulit gluteal.

Kunderindikacionet: Ulcer peptike, semundje organike gastrointestinale apo histori me hemoragji rekurente. Mbindjeshmeri ndaj diklofenakut, acidit acetilsalicilik apo anti-inflamatoreve te tjere josteroidale.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected