Inestom (levocarnitine)

Inestom (levocarnitine)

Tretesire per injeksion 1g/5 ml, kuti x 1 ampule

Indikacioni

  Per trajtimin e mungeses primare dhe sekondare te karnitines tek adultet, femijet, te porsalindurit.

  Mungesa sekondare e karnitines tek pacientet ne hemodialize.

  Krampe te renda dhe persistente te muskujve dhe ose episode hipotensive gjate dializes.

  Kardiomiopati, anemi uremike qe nuk i pergjigjet trajtimit me eritropoetine.

  Humbje e mases muskulore, mungese energjie.

 

Menyra e perdorimit: Zakonisht dozim 20mg/kg peshe si injeksion intravenoz bolus ne fund te cdo sesioni dialize (3 sesione ne jave). Ne gjendje akute, rekomandohen doza deri ne 1OOmg/kg/dite te ndara ne 3-4 marje. Kunderindikacioni: Mbindjeshmeri ndaj perberesve te produktit.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected