Telarix (cetirizine)

Telarix (cetirizine)

Tableta te veshura l0mg, kuti x 20

Indikacioni

  Lehtesimin e simptomave nazale dhe okulare te rinitit alergjik sezonal

  Lehtesimin e simptomave te urtikaries kronike idiopatike (rash i lekures dhe lekure e acaruar).

 

Menyra e perdorimit: Tek te rriturit dhe femijet mbi 6 vjeç -1 tablete nje here ne dite.

Kunderindikacioni:  Alergji ndaj cetirizines, hidroxizines, ndonje derivati te piperazines, probleme te trasheguara te intolerances ndaj galaktozes, laktaze defences dhe malabsorbimitte glukoze-


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected