Zithroxyn (azithromycin)

Zithroxyn (azithromycin)

Tableta te veshura 500mg, kuti x 3

Indikacioni

  Infeksione te traktit te siperm respirator: sinusitis, faringitis, tonsilitis

  Otitis media akut.

  Infeksione te traktit te poshtem respirator: bronkit akut dhe pneumoni

  Infeksione te lekures dhe indeve te buta.

  Uretrite dhe cervicite te pakomplikuara nga Chlamydia.

Menyra e perdorimit: Si nje doze e vetme ditore, tabletat mund te merren me ushqim. Adultet: Ne uretritet dhe cervicitet nga Chlamydia trachomatis dozimi eshte 1000mg ne nje doze te vetme orale. Per te gjitha indikacionet doza eshte 1500 mg dhe administrohet si 500mg ne dite per 3 dite te njepasnjeshme. Femijet: Tabletat Zithroxyn duhet te administrohen ne femijet me peshe me shume se 45 kg, kur perdoret doza normale e adultit.

Kunderindikacioni Mbindjeshmeri ndaj azitromicines, eritromicines, antibiotikeve, makrolite dhe ketolide, apo ndaj ndonje prej eksipienteve.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected