Glorixone (ceftriaxone) 1g

Glorixone (ceftriaxone) 1g

Pluhur dhe solvent per tretesire per injeksion

Indikacioni

  Pneumonia     Septicemia     Meningitis     Infeksion i kockave, lekures dhe indeve te buta

Infeksione tek pacientet me neutropeni     Gonorrhea     Profilaksi peri-operative e infeksioneve te mundshme qe lidhen me kirurgjine

Menyra e perdorimit: Te rritur, te moshuar dhe femije mbi 12 vjeç: Doza terapeutike standarte: 1 g, nje here ne dite. Infeksione te renda: 2-4 g ne dite, normalisht si nje doze e vetme cdo 24 ore. Gonorrhea akute e pakomplikuar: Nje doze e vetme prej 250 mg i.m. ‘’

Profilaksi peri-operative: Zakonisht jepet 1 g ne doze unike i.m ose me infusion te ngadalte i.v. Ne kirugjine kolorektale: 2g i.m. Neonatet, foshnjat, dhe femijet deri ne 12 vjeç: Neonatet: Nje doze ditore prej 20-50 mg / kg peshe nje here ne dite. Infantet dhe femijet deri ne 12 vjeç: Doza terapeutike standart 20-50mg / kg per peshe trupore, nje here ne dite. Per femijet me peshe trupore 50 kg ose me teper, mund te perdoret doza e zakonshme e adultit.

Kunderindikacioni: Ne pacientet me hipersensitivitet te njohur ndaj antibiotikeve beta-laktamike.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected