Glaveral (omeprazol)

Glaveral (omeprazol)

Kapsula me veshje enterike 20mg, kuti x 14

Indikacioni

  Ulcer duodenale. Ulcer beninje gastrike.

  Ne kombinim me regjime antibakteriale te pershtatshme, per crrenjosjen e Helicobacter Pylori.

  Refluks gastroezofageal.

  Sindromi Zollinger - Ellison.

  Profilaksi e aspirimit te acidit gastrik gjate anestezise se pergjithshme.

  Trajtim dhe parandalim i ulceres gastrike dhe duodenale qe lidhet me perdorimin e barnave antiinflamatore jo-steroidale (AIJS).

Menyra e perdorimrt: Doza e rekomanduar eshte 20-40 mg Glaveral ne dite per nje periudhe 2-4 jave.

Kunderindikacioni: Mbindjeshmeri ndaj omeprazole ose ndonje perberesi tjeter


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected