Glaveral (omeprazol)

Glaveral (omeprazol)

Kapsula me veshje enterike 20mg, kuti x 14 Indikacioni • Ulcer duodenale. Ulcer beninje gastrike. • Ne kombinim me regjime…
Glorixone (ceftriaxone) 1g

Glorixone (ceftriaxone) 1g

Pluhur dhe solvent per tretesire per injeksion Indikacioni • Pneumonia • Septicemia • Meningitis • Infeksion i kockave, lekures dhe…
Forterra (ciprofloxacin)

Forterra (ciprofloxacin)

Tableta te veshura 500mg, kuti x 10 Indikacioni • Infeksione te rrugeve te poshtme respiratore. • Infeksione te lekures dhe…
Helpoderm

Helpoderm

(betamethasone dipropionate) 0.05%, Krem per perdorim te jashtem Indikacioni • Per trajtimin e ekzemave tek femijet dhe te rriturit, perfshire…
Zithroxyn (azithromycin)

Zithroxyn (azithromycin)

Tableta te veshura 500mg, kuti x 3 Indikacioni • Infeksione te traktit te siperm respirator: sinusitis, faringitis, tonsilitis • Otitis…
Telarix (cetirizine)

Telarix (cetirizine)

Tableta te veshura l0mg, kuti x 20 Indikacioni • Lehtesimin e simptomave nazale dhe okulare te rinitit alergjik sezonal •…
Abrobion (ambroxol)

Abrobion (ambroxol)

Shurup 30mg/5mi-125ml Indikacioni • Hollimin e mukusit ne bronke, ne rast te problemeve respiratore akute dhe kronike (bronkit, emfizema, trakeo-bronkit,…
Titus (lorazepam)

Titus (lorazepam)

Tableta 1 mg, 2.5mg, kuti x 20 Indikacioni • Per paramjekim paraanestezise. • Per trajtimin e rregullimit te ankthit, per…
Inestom (levocarnitine)

Inestom (levocarnitine)

Tretesire per injeksion 1g/5 ml, kuti x 1 ampule Indikacioni • Per trajtimin e mungeses primare dhe sekondare te karnitines…
Ptinolin (ranitidine)

Ptinolin (ranitidine)

Tretesire per injeksion 50mg/2ml, kuti x 5 ampula Indikacioni • Per trajtimin e patologjive hipersekretore tek pacientet e hospitalizuar apo…
Vurdon (diklofenak natrium)

Vurdon (diklofenak natrium)

Tetesire per injeksion, ampula 75mg/3ml, kuti x 5 Indikacioni • Artropati inflamatore kronike (artrit reumatoid, psoriatik, spondiliti ankilozant). • Artropati…
Vurdon ( diclofenac natrium)

Vurdon ( diclofenac natrium)

Tableta te veshura me clirim te ngadalte 100 mg, kuti x 30 Indikacioni • Artropati inflamatore kronike (artrit reumatoid, psoriatik,…
Vurdon ( diclofenac natrium) 1%

Vurdon ( diclofenac natrium) 1%

Xhel 1%-25 gr,100gr per perdorim te jashtem ne lekure. Indikacioni Per trajtim lokal te inflamacionit traumatik te tendinave, ligamenteve, muskujve,…
Biosonide

Biosonide

BIOSONIDE (budesonide). 0.5mg/2ml, kuti x 20 ampula 2 ml 1mg/2ml, kuti x 20 ampula 2 ml Indikacioni Terapeutik Asme bronkiale…
Helpogen

Helpogen

Betametason dhe gentamicin Indikacione: • Inflamacione të lëkurës si ekzema, psoriasis dhe dermatite që janë infektuar. • Skuqje, irritime, kruarje…

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected