SOLUCION EMERGJENCE PER DJEGIET

SOLUCION EMERGJENCE PER DJEGIET

Eshte nje produkt steril, i jashtezakonshem , hidroxheli qe siguron mbrojtjen fizike thelbesore qe nevojitet me urgjence kur dikush digjet…
Burnshield hydrogel

Burnshield hydrogel

Hidroxhel eshte produkt steril, qe perthith dhe shperndan nxehtesine per te minimizuar demtimin nga djegia. Nuk ngjit ne plage, ka…

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected